Rólunk

 • Legújabb és legjobb kinézetű bútorok

  Beszerzőink szakmai csapata folyamatosan igyekszik feltárni Önöknek a legfrissebb, legújabb, termékeket. Ami ma egy új trend, az holnap már a weboldalunk új terméke.

 • Legjobb árak

  Mivel online értékesítést folytatunk, nem kell drága bemutatótermet bérelnünk, és sok eladót alkalmaznunk, így nincsenek magas üzemeltetési költségeink. Továbbá nem kell nagy raktárkészletet fenntartanunk. Így hosszabb a szállítási idő, de amit ennek köszönhetően megspórolunk, abból bútor áraink alacsonyan tartásával Önnek is spórolunk! Szerintünk megéri várni.

 • Kiváló minőség

  Bútoraink és lakbrendezési kiegészítőink a legmagasabb minőségi előírások alapján készülnek. Beszállítóink termékfejlesztésében számos európai és amerikai tervezők vesznek részt. Tudjon meg többet a minőségi előírásainkról.
   
 • Letisztult, átlátható weboldal

  Világos egyszerű felület, részletes termékleírás képekkel. Arra törekedtünk, hogy honlapunkon a lehető legáttekinthetőbb és legérthetőbb formában biztosítsuk Önnek a vásárláshoz szükséges információkat. Nagyszerű vásárlási élmény várja Önt! Tapasztalt munkatársaink és az átlátható weboldal segíti Önt abban, hogy vásárlása a Massziv24.hu-n egyszerű és stresszmentes legyen. Weboldalunk biztonságos SSL tanúsítvány alatt fut. Az SSL egy általános biztonsági technológia, ami titkosított kapcsolatot hoz létre a szerverünk és a vásárló böngészője között. Így a vásárló adatai kódoltak és védve vannak.

 • Kiszállítás közvetlenül az ajtajáig

  Profi és megbízható logisztikai partnereink biztosítják, hogy Ön a lehető leghamarabb megkapja a megrendelt terméket. A kiszállítási időt minden esetben telefonon egyeztetik Önnel, így nem érheti meglepetés. További szolgáltatásokra van szüksége? A ,,Fehér kesztyű” szolgáltatásunk azok számára áll rendelkezésre, akiknek több segítségre van szükségük. Tudjon meg többet a kiszállítási lehetőségeinkről.

 • Profi és tapasztalt ügyélszolgálat.

  Legyen szó kérdésről, javaslatról, megjegyzésről vagy ha csak egyszerűen üdvözölni szeretne minket, az ügyfélszolgálatunk e-mailben rendelkezésére áll minden hétköznap 7:00-től 15:30-ig.


© 2022 Massziv24.hu - Minden jog fenntartva